Preview Mode Links will not work in preview mode

Med kroppen som øre


Jan 11, 2024

Petra-Sofie Kempf har en samtale med Jesper Rydal, der arbejder som HR konsulent i Randers Kommune og som selvstændig coach og terapeut i virksomheden Tankespor. 

Efter flere samtaler og grundig overvejelse valgte Jesper at melde sig til den 13 måneder lange uddannelse KROP i undervisning & Facilitering

 

I samtalen fortæller Jesper nærværende og ærligt om hans møde og træning af eget kropslige lederskab med brug af kropslig læring - som han siger “det minder ikke om noget han før har oplevet læringsmæssigt” og Jesper har oplevet meget!.

 

Kropslig læring kan ikke forklares og derfor umiddelbart kan det synes fluffy, alligevel mener Jesper at kropslig læring er høj relevant at lære og anvende i den tid vi befinder os i.  

Lyt med og bliv meget klogere på Kropslig Læring, potentialet, Kropsligt Lederskab og ikke mindst få Jespers meget brugbare lyttergave.

Det er en lyttergave der både kan forbedre kvaliteten i en samtale, styrke dit nærvær og forbedre din nattesøvn, for det er det kropsligt lederskab kan - slå flere fluer med et smæk.  

 

LINKS